Top 5 Drinks Inspireret Dufte

boozy blog

Sommeren er over os, og vi drømmer os væk fra travle arbejdsdage og hen til en hvid sandstrand med masser af kolde drinks! Vi har samlet de 5 bedste dufte der indholder to af vores favorit drinks; rom og gin!

ROM

Rom noter er næsten lige så populære som de er lækre! Ikke kun pirater nyder en rom baseret cocktail, den berømte sukkerholdige væske er den perfekte base til enhver sommerdrink eller duft der kan bringe følelsen af Carribien til Danmark!

74599_originalZXQ

Joop! Homme Wild

Den mindre (og vildere) bror til den kendte 80′er duft Joop! Homme, blev udviklet specielt til den vilde mand. En stærk rom note er kombineret med noter af pink peber, hvid tobak og træ, der minder dig om rom diæter, krudt og planker – hvis Jack Sparrow eksisterede i det 21. århundrede ville dette være hans signaturduft!

76967_originalZXQ

Creed Virgin Island Water

Det respekterede engelske parfumehus Creed har fyldt Carribien på flaske med denne lancering af deres Virgin Island Water fra 2007. Inspireret af en tur til netop Carribien indeholder duften noter af frisk citrus, sød kokosnød og krydderet rom – et Malibu inspireret mesterværk!

GIN

Gin er på det seneste blevet mere og mere populær, især blandt de yngre generationer. Den umiskendelige enebær aroma er især populær blandet med Tonic og citrusfrugter, som også kan ses i duftene der indeholder denne note.

65663_originalZXQ

CK One Summer 2015

2015 sommer udgaven af unisex duften CK One kan ses som den ultimative kærlighedserklæring til gin og tonic. Den indeholder noter af citron, lime, argurk, tonic, gin og enebær – næsten hver eneste note der også findes på vores drinks liste er i denne sommer duft!

54773_originalZXQ

Davidoff The Game

Med en kasino chips flaske og gin noterne, er denne Davidoff duft en sand James Bond scene værdi. Den passer perfekt til en gentleman der drikker deres gin martini shaken not sturred. Sammen med noter af træ, enebær og iris, er denne duft alt andet end normal!

63250_originalZXQ

Bond No 9 Brooklyn

Vi holder os til James Bond temaet og præsentere denne gin-centret duft fra det præstigefyldte amerikanske parfumehus Bond No 9. Gin er generelt Brooklyn hipsternes ynglingsdrinks og denne duft passer perfekt til følelsen af at være i Brooklyn. Den orientalske krydderet duft indeholder noter af cypres, kardemomme, enebær, læder, cedertræ, grapefrugt og geranium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *