Mors Dag Gave Guide

Mors Dag er lige rundt om hjørnet, og det kan være svært at funde den rigtige gave for den bedste mor i verdenen. Vi har derfor lavet en liste over tre forskellige typer af gaver til din mor, der helt sikkert vil skabe lykke i hjemmet.

md

Hudpleje:

Alle kvinder elsker gode hudpleje produkter! Vi foreslår at du holder dig væk fra anti-ageing produkter – med mindre din mor ønsker sig dem selvfølgelig. Ingen kvinde behøver at blive mindet om hendes alder!

Guinot Douceur De Vie Skin Defense SPF15 50ml er en af vores bedst sælgende cremer og med god grund! Guinot er et højt respekteret mærke, da de er kendt for kun at bruge de bedste ingredienser på markedet – og hvem vil ikke gerne give deres mor det bedste?

Clarins Skincare Gift Set Hvis du er ude efter et hudpleje sæt, så kan dette meget vel være hvad du leder efter. Med en 50ml Early Wrinkle Correctiong Cream, 10ml Renewal Serum

og en15ml Night 197 Cream har din mor alt hvad hun behøver for fortsat at se skøn ud.

Kosmetik:

Nu hvor vi har taget os af hudpleje, så er det tid til at kigge på kosmetikken! Alle mødre elsker at føle sig smuk og speciel – så vi har fundet 3 produkter der uden tvivl vil hjælpe på den følelse.

Clinique High Impact Mascara Gavesættet er en perfekt gave til enhver mor der elsker at gøre noget ud af sige selv. Den indeholder 7ml High Impact Mascara i black, en 30ml Take The Day Of Make-Up Remover til at rense ansigtet om aftenen, samt en Skinny Stick Eyeliner.

Luksus mascaraen Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Shocking er det perfekte køb til moderen der har alt. Denne mascara vil få hendes øæjenvipper til at se helt perfekte ud.

Hvis du har svært ved at finde den helt rigtige farve eller stil til din mor, så kan vi anbefale dette Givenchy Mini Gloss Gavesæt. Dette søde lille sæt indeholder 5 og de bedst sælgende lipglosses fra Givenchys kollektion. De er alle farver der kan bruges hverdag.

Parfumer:

Parfume er altid en populær Mors Dags gave, så vi har valgt 3 skønne dufte fra vores store sortiment, der uden tvivl vil vinde dig titlen som ynglingsbarnet.

Dolce & Gabbana Dolce er en skøn blød og blomsterlig duft, der blander det feminine og moderne helt perfekt. Det er en god hverdags parfume og den bløde duft passer til de fleste.

Et relativt nyt mærke på parfume markedet er Elie Saab, som allerede er elsket blandt mange for deres gode kvalitet og feminine dufte. Dette Elie Saab Le Parfum Gavesæt er en perfekt gave til mødre der elsker blomsterlige dufte. Det kommer med en 90ml EDT og 75ml body lotion.

Sidste men ikke mindst har vi den poplærer Swarovski Aura. Dette smukke gavesæt indeholder en 50ml EDT, en 100ml body lotion og en lille taske. Kvinder i alle aldre elsker denne duft og vi ved hvorfor! Det er en meget sofistiskeret duft der kan blive brugt både dag og nat, samt hele året rundt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *