Gosh Wonder Lips Review

Mirror 2

Har du prøvet Gosh Wonder Lips sættet?

Hvis ikke, så har vi her nogle rigtig gode grunde til hvorfor du skulle! 3 piger fra kontoret har prøvet sættet, og meningen er klar; sætter er fantastisk!

Hvad er Gosh Wonder Lips?

marker Pink Gloss

Lad os først og fremmest snakke om selve sættet! Det kommer it is rejsesæt med to lipglosses. Disse er dog ikke hvilke som helst gloss. De kommer med et spejl på siden, og lys i låget. Det er alt hvad du har brug for for at påføre dit læbeproduct, i en taske-venlig størrelse. Glossene er kalder Gloss Eclat & Brilliance, der refere til den fantastisk shine effekt.

Sættet kommer og med en Long Lasting Lip Marker. Dette er et unikt produkt der til forveksling kan ligne en sprittus. Den eneste forskel er at denne er til dine læber, og den holder hele natten!. Den fremragende formel gør at produktet bliver på dine læber så længe du ønsker, og giver en matte effekt.

 Hvad synes pigerne?

”Lipglosserne er ikke til dem der elsker et rigtig matte look, men det er et fantastisk produkt hvis du vil have større og fyldigere læber, uden en masse produkter”.

”Den cremede konsistens lader produktet glide glat på dine læber og garantere en spetakulær og holdbar shine”.

”Marker produktet gør det nemt og let at få det perfekte læbeprodukt. Formen gør det præcist og der er også perfekt under glossen.”

Farveprøver på 3 forskellige hudtyper:

Richelle Sandra Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *