DKNY Pure

DKNY Pure Blog

Mange mærker hele hele kollektioner af dufte der er meget forskellige, og du skal være heldige hvis du kan lide 1 eller 2 af dem. Så der der de mærker der har kollektioner hvor de alle er næsten de samme… og så har vi DKNY!

DKNY er mærket bag Pure – en kollektion af fantastiske duft, der er blevet ekstremt populærer iblandt parfume elskere. Kollektionen består af tre dufte; Pure DKNY A Drop of Vanilla, Pure DKNY A Drop of Rose og Pur DKNY Verbena. Som navnet hentyder til, fokusere disse tre dufte på hver deres not:

Pure DKNY A Drop of Vanilla er en anerledes end de andre, da det er en mere kompleks duft. Den får dig til at tænke på vanilje, men ikke den over søde dessert agtige slags. Vanilje noten er kombineret med sandeltræ, lotus, jasmin, amber, orkidé, rose or fresia, der giver en smuke, frisk og ren duft.

Pure DKNY A Drop Rose er en smuk blomstret duft, der tager dig til en smuk blomster have på en forårsaften. Den indeholder rose, der er omringet af verbena, magnolia, cedertræ, solbær og vanilje. Det er den perfekte elegante feminine duft for alle der elsker duften af blomster.

Pure DKNY Verbena blev taget ud a prodution for en kort bemærkning, men er nu tilbage i handel. Selvom det forsvandt for en stund, betyder dette ikke at den blev glemt af parfume elskere, og duftet er siden endt med at blive en af vores mest solgte dufte denne vinter. Notherne er et mix af verbena, basilikum, tang, vetiver, pæon, honeysuckle, jasmin og amber, der skaber den perfekte friske hverdags duft, som du bare må prøve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *