Black Friday

Black Friday 2016

 ^0A1938229F1575653FD0AB88670CD8F54B7CE6C5849FEF7AB4^pimgpsh_fullsize_distr

Black Friday er næsten her og i år starter vi tingene tidligt. Vi tilbyder hvert eneste produkt vi har på lager, til en nedsat pris, sammen med nogle Særlige Tilbud på nogle af vores mest populærer produkter.

Glem ikke at prøve vores nye Tilbuds Finder, som kan hjælpe dig med at finde den bedste pris på den type produkt du ledder efter. Klik Hér for at starte!

 

Black Friday er et relativt nyt fænomen i Danmark, men det er hurtigt blevet populært. Det er fredagen efter Taksigelses dag og fik navnet fordi mange amerikanere gå shopper på denne dag, og det er derfor ”sort af mennesker”. Over de sidste år er mange butikker begyndt at tilbyde gode tilbud på Black Friday, og i det sidste årti er dagen blevet synonym for mennesker der har fart på og nogle gange slås om deres favorit produkter til en fantastisk pris.

For ikke spare dig for problemerne dette år og foretag alle dine køb hjemmefra?

2016 er vores største Black Friday år nogensinde og der vil være spændende tilbud både på vores hjemmeside og vores Facebook side. Herunder kan du få en lille smagsprøve på nogle af vores gode Black Friday priser vi har, men husk at besøge Parfume-Klik.dk for at se alle tilbud!

81508_originalZXQ

Van Cleef & Arpels Feerie Rubis Eau de Parfum 50ml Spray
Denne skønne duft fra de franske parfume mestre Van Cleef & Arpels er den ideelle julegave, med den fine flaske og dybe røde farve. Parfumen er den del af Ferrie kollektionen og er et mix af blomstret og frugt noter, blandet med sæbet musk, der giver en ren duft. Den findes til vores særlige Black Friday pris hele ugen, så gå ikke glip af den!

58031_originalZXQ

David Beckham David Beckham Homme Gift Set 200ml Shower Gel + 150ml Deodorant Spray
Den er perfekt som adventsgave eller julegave. Alder er ikke et problem med dette David Beckham gavesæt, da dette er en tidsløs klassiks frisk duft, der passer perfekt mtil teenager såvel som en moden moderne mand. Beckham Homme duften er et sødt mix af citrus, træ og lavendel, der med et stænkt af røgelse giver en maskulin og elegant duft med et frisk tvist.

68771_originalZXQ

Anna Sui Dolly Girl Gift Set Miniature Coffret 5 x 4ml
Ikke en, ikke to eller 3, men 5 forskellige skønne dufte i dette fine gavesæt fra Anna Sui! Det er den perfekte gave til enhver kvinder, der kan lide at forkæle sig selv. Smid den i tasken når du skal i byen, eller stil dem på din reol eller parfume hylde – de er lige så søde som noget kan være og dufter fantastisk. Under Black Fridag har vi en fantastisk lav pris på dette sæt, så skynd dig før de er udsolgt!

 62232_originalZXQ

Active Glamour Face Folio Compact

54 øjenskyygerv+ 1 kompakt pudder + 2 Blushers + 5 Lip Glosses + 3 børste Set
Du kan ikke gå galt i byen med makeup – og dette smukke fest har det hele.  God kvalitet til billige penge er Active Glamours motte, og der har virkelig leveret hvad de lover her! Vi elsker de 54 øjenskygger, der er er rigeligt til at skabe et hvert look du måtte ønske, og mere til. Den perfekte gave eller god genopfyldning til dit makeup lager, før julefrokosterne starter.

 

Moroccanoil Hair Treatment 100ml
De fantastiske Black Friday tilbud gælder ikke kun for julegaverne., så vær sikker på at få det hele med på tilbuds siden! Forkæl dig selv med en  Moroccan Oil Hårkur for et frisk of sundt look, der vil gøre alle omkring dig misundelige, og spar samtidig penge ved at købe den til denne formiddable pris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *