5 Solsikre Produkter Til Den Perfekte Makeup

5 Essentials for Heatproof Make-up Blog 2

Det er ved at være rigtig varmt og vi skal alle tage vores forbehold imod solen. Men hvis du er en skønheds fan som os, så vil du også gerne have en makeup der holder hele dagen. Vi har lavet en lille guide med 5 solsikre produkter som du simpelthen ikke kan leve uden denne sommer.

Først og fremmest er det vigtigt at du har en helt rigtig base til din makeup. Vi anbefaler at du starter dine sommer dage med en god skrub, og hvorfor ikke gøre dette med stil? Denne fantastiske Guinot exfoliator fra deres professionelle hudpleje serie, så du kan forberede din hud til de varme dage.

Næste punkt er fugtughed! Vi har valgt den skønne Decleor Aroma Lisse Energising Smoothing Cream med solfaktor 15, der sørger for at beskytte din kønne ansigt mod solens stråler. Denne creme vil hjælpe med glatte din hud, som den perfekte start til din makeup rutine.

Når dit ansigt er klar er det tid til at finde den perfekte makeup! Revlon er ikke kun kendt for de populære Colorburst læbeprodukter, de er også kendte for deres foundations! Nearly Naked Foundationen er den perfekte base for når vejret er ekstra varmt. Den dækker let/medium og så hjar den også en solfaktor 20. så du kan bruge den i solen uden at være bekymret.

Bare for at blive i solbeskyttelses tankegangen, har vi fundet den bedste concealer der er på markedet. Studio Finish concealer fra MAC Cosmetics har en solfaktor 35, som er perfekt til de mere følsomme områder under øjnene. Den har også ekstra dækning og er long lasting.

Sidst men ikke mindst har vi den perfekte mascara til det varme vejr. Den er selvfølgelig vandfast, men er ikke hvilken som helst mascara! Det er den kendte Falsh Lash Effect fra Max Factor. Denne lille fyr har været et must i enhver makeup enthusiasts samling i årevise. Den giver både volume og længde, imens den vandfaste formel gør at den holder hele dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *