5 Skønhedstips Du Ikke Kan Leve Uden

Tape

1. Tape!

Hvis du går efter et smokey eye, eller bare et tungere makeup look, så er tape din bedste ven! Sæt tapen så den følger yderste hjørne af dit øje og op til dit øjenbryn. Dette giver dig en skarp linje der giver dig et fejlfrit øjen makeup look.

 White Pencil

2. Få dine øjne til at se større ud

Hvis du ville ønske du havde større øjne, så har vi det perfekte tricks til dig. Brug en hudfarvet eyeliner i din waterline, for et større look. Hvis du har meget lys hud, kan du også bruge en hvis eyeliner.

 Beauty Blog2

3. Rengør dine børster

Det er meget vigtigt at du holder dine makeup børster rene! Det er ikke alene vigtigt for hygienen (all bakterierne er ikke hvad du vil have på din hud), men også for at sikre en ren og jævn makeup. Shampoo er ikke altid gode nok til at rengøre din børster, så anvend en vandfast makeup fjerne og dyp dine makeup børster og svampe i det, før du skyller dem under vandhanen. Gentag intil vandet er klart.

4. Gå efter den naturlige glød

Påfør en varm pink blusher på dine kinder før din foundation, for at opnå en naturlig glød. Dette klæser specielt et hverdags look, eller hvis du ikke er vant til at påfører blusher og gerne vil undgå at ligne en der lige har forladt en klovne forretning.

Mascara

5. Lad være med at pumpe den!

Det værste du kan gøre ved din mascara er at pumpe staven for at få mere mascara ud. Dette gør bare mascaraen tør, fordi du pumper luft in beholderen. Du skal istedt bruge cirkulære bevægelser for at få mere produkt ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *