3 Gode Råd: Få Din Parfume Til At Holde Længere

Er det ikke bare irriterende når ynglindsparfumen bare ikke holder længe nok? I denne uge giver vi dig 3 gode råd til hvordan du kan få din parfume til at holde på huden længere.

Holdbarheden af en duft afhænger af mange forskellige ting, såsom koncentrationen af parfume olien (gå altid efter eau de parfum hvis du vil have en stærk duft), kvaliteten af blandingen og din hudtype. Hvis du bruger bestemte dufte ofte, bliver du muligvis også “næseblind” overfor den, hvilket kan få dig til at føle at den ikke holder særlig længe. Før du prøver nogle af disse tips skulle du prøve at spørge en ven om de kan dufte den på dig – du vil blive overrasket!

1. Sigt Rigtigt!

Varme forlænger holdbarheden af parfumen, og hvis du sprayer på nogle af dine pulsområder, så vil det kunne forlænge holdbarheden af din favorit duft. Pulsområder findes på dine håndled, halsen, bag ørene, bag knæene og på indersiden af dine albuer.

2. Stop Med At Gnide!

Mange har en tendens til at spraye dufte på deres håndled og så begynde at gnide dem sammen, som en hulemand der prøver at lave et bål. Nogle mener at det får duften til at dufte bedre, imens andre siger at det hjælper parfumen med at trænge ind i huden. Sanheden er at det kun for duft molekylerne til at bryde, hvilket resultere i en mindre intens duft. Den bedste måde du kan være sikker på at parfumen absorbere, er ved at spraye den og lade den side på huden.

3. Fugtighed!

En fremragende måde at være sikker på at din duft holder hele dagen, er ved at forberede huden, ved at påføre fugtighedscreme før. Dette kan gøre med en almindelig body lotion, men du kunne også gå hele vejen og se om din ynglingsduft ikke også kommer som fugtighedscreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *