Bestil Inden Den 15. december kl 16.00 For Levering Inden Juleaften

Persondatapolitik

Vi forpligter os til at beskytte dine personlige oplysninger som du indtaster på vores hjemmeside. Denne politik er som følgende:

Vi gemmer eller bruger eventuelt de følgende personlige oplysninger:

  1. Oplysninger om dit besøg hos parfume-klik.dk
  2. Oplysninger angående eventuelle køb
  3. Oplysninger som du giver os når du har udfyldt ”Modtag Nyhedsbrev” til venstre på vores side.

 
(1) Oplysninger om dit besøg hos parfume-klik.dk

Hos Parfume-Klik.dk anvendes cookies med det formål at optimere websiden og dets funktionaliteten. Cookies bruges til:

  1. At skabe øget brugervenlighed
  2. At huske hvilke produkter der opbevares i din indkøbskurv
  3. Til brug for statistikker og overvågning af eventuelt misbrug.

Cookies:

Din adfærd på et netværk registreres hos dig selv (på din computers harddisk) ved hjælp af cookies. Dette gør det nemmere for dig, for når du besøger vores webside kan din computer huske dit eventuelle brugernavn, dine ynglings dufte, dine tidligere indkøb mm.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, og en cookie kan ikke bruges af viruser eller lignende til at gøre skade på din computer.

Du kan nemt fjerne en cookie eller helt slå dem fra, men det betyder at du kan have svært ved at handle elle se nogle websider. Har du Internet Explorer 5/6.X kan du slette cookies under menuen "Funktioner" -> Internetindstillinger" -> "Slet cookies"

 
(2) Oplysninger angående eventuelle køb

De personlige oplysninger du indtaster, når du handler hos Parfume-Klik.dk bruges udelukkende til at kunne gennemføre din ordre. Alle informationer om kunder bliver brugt og opbevaret efter de relevante bestemmelser indenfor lovgivningen om data beskyttelse (BDSG) og (TDDSG). Som registreret hos Parfum-Klik.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Parfume-Klik.dk via e-mail til info@parfume-klik.dk

Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. Perfume Shop har IKKE adgang til dine kortoplysninger.

Kreditkortoplysninger formidles via Parfume-Klik.dk til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse. Personoplysninger såsom navn, adresse med videre transmitteres til Parfume-Klik.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes i en database på en sikker server hos quickpay, hvortil der ikke er direkte adgang fra Internettet. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand. Det være sig postadresse og e-mail adresse. Dette gælder dog ikke vores servicepartnere der har brug for den data for at håndtere ordren (f.eks. transportselskabet og kreditkortselskaber). De personlige oplysninger opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Parfume-Klik.dk er dataansvarlig.

Parfume-Klik.dk opbevarer ikke personoplysninger krypteret.

For at du kan indgå en aftale med os via websiden skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail-adresse.

 
(3) Oplysninger som du giver os når du har udfyldt ”Modtag Nyhedsbrev” til venstre på vores side.

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail reklame). Dine personlige oplysninger vil bl.a. blive brugt til at målrette informationer, mails og tilbud fra Parfume-klik.dk således at de passer bedst muligt til netop din profil. Ved at melde dig ind, accepterer du at vi sender e-mails og nyhedsbreve til dig.

Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har udfyldt Modtag Nyhedsbrev til venstre på vores side. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig via en e-mail sent til info@parfume-klik.dk

Vi videregiver aldrig din e-mail adresse eller andre personlige oplysninger til tredjepart.