Mors Dag 14/5 - Klik Her For Special Tilbud

Valentino Parfume & Dufte til Hende

Efter at være blevet grundlagt af Valentino Garavani i 1960, har Valentino S.p.A. vokset til en af de mest succesfulde udbydere af luksus mode i nyere tid. Efter det italienske mode geni blev pensioneret i 2008, overtog den dynamiske design duo Maria Grazia Chiuri og Pierpaolo Piccioli mærkets kreative retning og var i stand til at kombinere den rige historie af huset med en moderne tilgang til design, skabe nogle af de mest succesfulde Valentino kollektioner nogensinde. Deres berømte Rock Stud kollektion omfatter sko og tøj prydet med firkantede nitter, som blev inspireret af de oplysninger om historiske romerske døre. Disse stykker vakte opsigt på catwalken og har været særlig vellykket i fodtøjs afdelingen. Uanset om det er støvler, sandaler eller espadriller - har Valentino især i de seneste år udviklet et fremragende ry for deres innovative og bærdygtige sko design.

Valentino har altid været kendt for deres Haute Couture kollektioner bestående af smukke og indviklede kjoler, som alle er håndlavede på stedet i deres romerske atelier med omkring 60 håndværksmestre og kvinder. Med en pris på omkring £50.000, er de luksuriøse kjoler forbeholdt de rige og berømte og har altid været rød løber favoritter. Som en del af Haute Couture linje tilbyder Valentino også brudekjoler og bryllups sko. Nogle af mærkets mest berømte kunder omfatter Anne Hathaway, Prinsesse Madeleine af Sverige, Jennifer Lopez, Elizabeth Taylor og Jackie Onassis, der alle sagde ja iført Valentino.

Udover tøj, sko og tilbehør tilbyder Valentino også et katalog af dufte til mænd og kvinder. Oprindeligt udgivet i samarbejde med Procter & Gamble, harr Valentino parfume udgivet gennem Puig siden 2010. Mærkets debut duft var blomstret signatur duft Valentino for kvinder (1978). Efter denne første udgivelse var der ingen nye Valentino dufte indtil 90'erne, som bragte os den utroligt populære Very Valentino for women (1998), en blomstret grøn duft med stærke noter af Magnolia, Viol og moskus. Blandt de mest berømte Valentino dufte fra det 21. århundrede er blomster parfume Rock'n'Rose og Valentina kollektionen introducerede med orientalske blomster Valentina i 2011. Andre dufte fra denne kollektion omfatter floral frugtagtig Valentina Pink parfume fra 2014 med noter af jordbær , brombær og moskus i toppen, en blomstret hjerte rose og pæon og en sød bund bestående af rav, kashmir uld og praline, og den orientalske blomster Valentina Poudre (2016), der giver selvtillid med en pudret top note om en blomstret hjerte og en base af vanilje og sandeltræ.

Se alt

Valentino tidslinje

2008
2017
2015
2015
Donna
DONNA

Donna by Valentino er en blomsterlig duft til kvinder. Den...

2014
2014
Valentino Uomo
VALENTINO UOMO

Valentino Uomo af Valentino. Dette er en træ-og nødde-agtig...

2013
2013
Valentina Acqua Floreale
VALENTINA ACQUA FLOREALE

Valentina Acqua Floreale af Valentino er en orientalsk og...

VALENTINA OUD ASSOLUTO

Valentina Oud Assoluto by Valentino er en læder duft til...

2012
2012
Valentina Assoluto
VALENTINA ASSOLUTO

Valentina Assoluto af Valentino. Dette er en intens blomstret...

Valentina Rosa Assoluto
VALENTINA ROSA ASSOLUTO

Valentina Rosa Assoluto by Valentino er en orientalsk blomstret...

2011
2011
Valentina
VALENTINA

Valentina af Valentino er en orientalsk blomsterduft til...

Valentino V
VALENTINO V

Valentino V til kvinder var lanceret i 2005. Denne elegante og...

Valentino

Artikler

TOP MUST-HAVE JULEGAVER TIL KVINDERNE
Her finder du vores must-have julegaver kan give enhver...
Kollektioner
PRIS FRA
112 kr
Valentino Valentina
VALENTINAValentina af Valentino er en orientalsk blomsterduft til...
PRIS FRA
265 kr
Valentino Valentina Acqua Floreale
VALENTINA ACQUA FLOREALEValentina Acqua Floreale af Valentino er en orientalsk og...
PRIS FRA
466 kr
Valentino Valentina Assoluto
VALENTINA ASSOLUTOValentina Assoluto af Valentino. Dette er en intens blomstret...
PRIS FRA
641 kr
Valentino Valentina Rosa Assoluto
VALENTINA ROSA ASSOLUTOValentina Rosa Assoluto by Valentino er en orientalsk blomstret...
PRIS FRA
407 kr
Valentino Valentino Uomo
VALENTINO UOMOValentino Uomo af Valentino. Dette er en træ-og nødde-agtig...