Maj Udsalg | Se Vores Fantastisk Udsalg Med Op Til 84% Rabat! Klik Her!

Madonna Parfume & Dufte til Hende

Madonna er en legendarisk popstjerne, danser, skuespiller og forretningskvinde. Kendt for at skubbe grænser og et konstant skiftende udseende og stil, Madonna er et sandt ikon og er ofte omtalt som The Queen of Pop. Hun lanceret den første officielle Madonna parfume, Truth or Dare, i 2012

Madonna Louise Veronica Ciccones liv startede i 1958. Hun var datter af Silvio Anthony "Tony" Ciccone og Madonna Louise Fortin i Bay City, Michigan. Hun havde en streng katolsk opdragelse, som senere skulle være inspirationen bag nogle af hendes mest kontroversielle hits som "Like a Virgin" og "Like A Prayer". Begge sange antyder en relationer til kirken, som gjorde religiøse grupper oprørte og selv Vatikanet fordømte disse hits.

Trods hendes oprørske episode siges Madonna at være perfektionist. Hun var en den perfekte studerende,Og hun færdige gjorde eksamen fra high school et semester tidligere end hendes jævnaldrende. Hun blev senere tilbudt et fuldt legat til University of Michigan til deres danse program, men droppede ud af college for at kickstarte sin karriere i showbusiness. I begyndelsen af ​​80'erne besluttede Madonna sig for at gå solo som sanger og skrev sit første number 1 hit kaldet "Everybody". Hendes debutalbum "Madonna" gjorde det godt, og hun blev langsomt men sikkert er kendt navn. Piger over hele verden elskede Madonnas oprørske stil, fra hendes netstrømper og blonde lingeri til hendes store krucifiks halskæder og selvfølgelig hendes dristige dansetrin. Madonna har også optrådt i over 20 film. Hun er bedst kendt for sin rolle som Nikki Finn i "Who's That Girl" fra 1987 og hendes rolle som Evita Perón i 1996 filmen Evita. I 1991 dokumentarfilmen "Madonna: Truth or Dare" eller "I seng med Madonna", som det også kaldes, følger du Madonna på hendes 1990 Blond Ambition World Tour. I 2008 instruerede hun sin første film "Wisdom". Madonna har også prøvet kræfter med at skrive, i 1992 udgav hun en berømt sofabord bog med titlen "Sex", som var en stor succes og første udgaven blev udsolgt på rekordtid. Hun har også skrevet flere børnebøger og et par biografier om hendes ture og liv. Kontrovers har altid været en del af Madonnas karriere. I 80'erne gjorde hendes legende holdning til religion gjort mange oprørte. På hendes 1990 Blond Ambition World Tour bar hun den nu berømte kegleformede bh designet af Jean-Paul Gaultier. Det blev solgt på auktion i 2012 for et kæmbe beløbe af £40.000. På MTVs 20. årlige Video Music Award gav Madonna , dengang 45, Britney Spears, dengang 21, et fransk kys og Christina Aguilera, dengang 22, et kys på læberne, som gav en masse opmærksomhed i medierne. Madonna er ikke kun en talentfuld popsanger og en mode diva, hun er også en succesfuld forretning kvinde. I 2010 lancerede hun sin livsstil mærke Truth or Dare sammen med sin datter Lourdes og hendes manager Guy Oseary. Truth or Dare laver håndtasker, tilbehør og fodtøj, herunder ballerina sko, hæle og støvler. Truth or Dare har også udgivet den allerførste Madonna duft med samme navn.

Truth or Dare (2012) er en hvid blomstret duft med blomstrende noter af gardenia, tuberrose, neroli, jasmin på en vanille og rav base. Ved lanceringen af Truth or Dare, hyrede Madonna to mandlige modeller, den ene klædt i hvidt bærende tuberose og gardenia i hånden og en klædt i sort med hvide-farvet parfume flaske i hånden. De skulle symbolisere ingredienserne i duften samt den lys og mørke side af Madonna. I duftens TV reklame blev Madonna vist topløs, kiggende direkte på kameraet med en flaske Truth or Dare i hånden. Parfumens kasse er Madonna med et spejlbillede af sig selv iført lyserød læbestift og hendes varemærke krucifiks. Truth or Dare kommer som en Eau de Parfum, Bodylotion og som et gavesæt. Truth or Dare: Naked er en mere sensuel udgave af hendes første duft.

Se alt

Madonna tidslinje

2009
2013
2012
2012
Truth or Dare
TRUTH OR DARE

Truth or Dare af Madonna. Dette er en blomstret duft til kvinder,...

Truth or Dare Naked
TRUTH OR DARE NAKED

Truth or Dare Naked af Madonna. Denne duft er endnu mere vovet...

2010
2010
Masquerade
MASQUERADE

Madonna Masquerade parfume af Beauty Contact. Denne duft...

Musical
MUSICAL

Musical er inspireret af Madonnas egen fornemmelse for musik. Det...

Sensual
SENSUAL

Sensual is inspired by Madonna’s own feeling for music. It was...

Madonna

Artikler

SIG FARVEL TIL TØR HUD!
Døjer du med tør hud så er her et par råd til hvad...
Kollektioner
PRIS FRA
63 kr
Madonna Truth or Dare
TRUTH OR DARETruth or Dare af Madonna. Dette er en blomstret duft til kvinder,...