Maj Udsalg | Se Vores Fantastisk Udsalg Med Op Til 84% Rabat! Klik Her!

Lady Gaga Parfume & Dufte til Hende

Som datter af italienske Cynthia og en franske- canadiske Joe Germanotta, vokses Lady Gaga op på Manhattans Upper West Side. Født som Stefani Joanne Angelina Germanotta vidst hun altid at hun ønskede at være en entertainer. I en alder af fire år kunne hun spille klaver, skrev sin første sang som 11 årig, og havde sin første optrædem i en natklub, da hun var bare 14. Efter at være én af 20 mennesker, der var tildelt tidlig adgang til den prestigefyldte New York University, droppede hun ud for at fortsætte sin karriere i underholdning.

Som bare 155cm høj er Gagas personlighed det der skiller sig ud fra mængden. Efter en mere skjult karriere som sangskriver for kunstnere som Britney Spears, New Kids on the Block og The Pussycat Dolls, fik Akon hende til sit label i 2008. Lady Gaga, hvis navn stammer fra Queens sangen 'Radio Gaga ", udgav hende første internationale debut single Just Dance feat. Colby O'Donis som blev et øjeblikkeligt hit. Så kontroversiel hun måske er, , med en håndfuld albums senere; The Fame (2008), Born This Way (2011), Artpop (2013) og Cheek to Cheek (2014), er hun blevet en kært navn hos mange. Af hendes specielle tøjvalg, må hendes kød kjole hun bar ved 2010 MTV VMA tage toppen. Kjolen, som er lavet af ægte kød, stadig eksisterer og er fremvist i Rock and Roll Hall of Fame.

Hendes karriere er ikke kun begrænset til sang og sangskrivning, hun har også produceret film og havde en rolle som Grevinden i American Horror Story. Hun samarbejdede om en tøjkollektion kaldet Love Bravery med Elton John og har også skabt en duftkollektion. Lady Gaga trådte først ind i verden af parfume med 2012 lanceringen af Fame. Ikke alene er den orientalske duft en dejlig sammenkog af den giftige Belladonna blomst og honning dråber, den spændende sorte væske bliver klar når den kommer i kontakt med huden. Denne duft blev efterfulgt af unisex duften Eau de Gaga 001 (2014).

Se alt

Lady Gaga tidslinje

2011
2015
2014
2014
Eau de Gaga
EAU DE GAGA

Eau de Gaga af Lady Gaga er en frisk og blomstret duft til...

2012
2012
Fame
FAME

Lady Gaga’s første parfume ”Fame” er en interessant...

Lady Gaga

Artikler

DE BEDSTE GRAMMY INSPIREREDE DUFTE
Det 58. Grammy Awards Show løb af stablen tidligere...
ADVENTSGAVER TIL BØRN OG UNGE
Adventsgaver er en af de mange ekstra opgaver der i...
Kollektioner
PRIS FRA
28 kr
Lady Gaga Eau de Gaga
EAU DE GAGAEau de Gaga af Lady Gaga er en frisk og blomstret duft til...
PRIS FRA
41 kr
Lady Gaga Fame
FAMELady Gaga’s første parfume ”Fame” er en interessant...