Mors Dag 14/5 - Klik Her For Special Tilbud

Kent Cosmetics Limited Parfume & Dufte til Hende

I over 30 år har Kent Cosmetics Limited givet oskvalitets skønheds mærker og produkter. Siden lanceringen i 1980'erne har denne familiedrevet virksomhed givet os en række EDP, EDT, body spray og badeprodukter. De er baseret i den smukke natur i hjertet af Kent, også kendt som Apple Blossom Trail i det sydlige England.

Deres bestsellers er Apple Blossom sortimentet, tidligere kendt som Helena Rubinstein Apple Blossom. Den blev købt af Kent Cosmetics Ltd i 1988 og har været deres bestseller lige siden.

Apple Blossom Parfume er en fast favorit blandt mange kvinder. Noterne af liljekonval, æbleblomster og delikat lilla er et fantastisk match til det blomstrende hjerte af anis, rose, jasmin, åkande og ylang-ylang. Bunden af ​​sandeltræ og moskus er den perfekte afslutning på denne smukke, uskyldige blomstret sammensætning, der er en perfekt duft til den unge og modne kvinde. Den kommer ikke kun som en EDT og EDP, men også som en Apple Blossom krop spray og Apple Blossom sæbe, perfekt til at styrke din duft, så den holder hele dagen lang.

Kent Cosmetics Limited tidslinje

1947
1949
1948
1948
Apple Blossom
APPLE BLOSSOM

Apple Blossom er en forfriskende blanding af æbleblomster,...

Kent Cosmetics Limited
Kollektioner
PRIS FRA
26 kr
Kent Cosmetics Limited Apple Blossom
APPLE BLOSSOMApple Blossom er en forfriskende blanding af æbleblomster,...