Maj Udsalg | Se Vores Fantastisk Udsalg Med Op Til 84% Rabat! Klik Her!

Helena Rubinstein Parfume & Dufte til Hende

Helena Rubinstein startede hendes succesfulde firma med kosmetik og skønhedsprodukter for kvinder og mænd i 1902, med kreative innovative koncepter såsom skønhedsregimer og tilføje teknisk ekspertise til produktionen af hendes hudplejeprodukter. I det tidligere 1900'er skabte Rubinstein den første vandfast mascara og den første moderne mascara.

Hendes produkter har indarbejdet vitaminer og retinol og hun har indført POWERCELL konceptet til en verden af kosmetik. Dette innovative koncept har bragt produkter såsom Skin Rehab, Serum Jour samt andre ansigtscremer.

Rubinstein troede på at forskellige hudtyper skulle bruge forskellig behandlinger. For nylig har mærket udviklet kosmetik og hudpleje produkter baseret på plastikkirurgi, i samarbejde med Doctor Pfulg skaberen af Laclinic-Montreux, for at opnå de samme virkninger på huden, men uden brug af en intervention. Sammen har de skabt det kollketionen Re-Plasty, med produkter rettet mod genoprettelse af hudens plasticitet, såsom High Definition Peel og Mesolift Cosmetics.

Denne vellykkede kosmetik imperium producerer tonere, masker, rensemidler, make-up fjernere, dag cremer, nat cremer, serum, sol pleje og deodoranter. Nogle af dens største samlinger er Collagenist, Life Pearl, Prodigy og Pure Ritual blandt andre.

Hun har også udgivet parfumer såsom 1938 duften Apple Blossom, der nu er fremstillet af Kent Cosmetics. I løbet af 70'erne lancerede hun duften Blazer, med grønne noter. En af Helena Rubinstein bedst sælgende parfumer til kvinder Barynia, en blomstrende og eksotisk duft til kvinder blev udgivet i 1985.

Se alt

Helena Rubinstein tidslinje

1984
2010
2009
2009
1985
1985
Barynia
BARYNIA

Denne duft indeholder noter af moskus, vetiver, jasmin,...

Helena Rubinstein
Kollektioner
PRIS FRA
24 kr
Helena Rubinstein Barynia
BARYNIADenne duft indeholder noter af moskus, vetiver, jasmin,...