Maj Udsalg | Se Vores Fantastisk Udsalg Med Op Til 84% Rabat! Klik Her!

Halle Berry Parfume & Dufte til Hende

Halle Berry er en amerikansk skuespillerinde og model. Berry er en af de højst betalte skuespilerinder i verdenden og er tidligere model og skønheds dronning. Hun er også Revlon talskvinde og har været meget involveret i skabelsen af hendes egne parfumer og dufte.

Halle Berry var en model før hun blev en velkendt skuespiller. Hun var den første afrikanske amerikaner Miss World kandidat i 1985, hvor hun blev nummer to som Miss USA. Hendes genenmbrud som skuespiller kom med filmen Jungle Fever, hvor hun spillede Samuel L. Jacksons kæreste. I 2002 vandt hun en Oscar for hende rolle som Leticia i den populære Drama Monster's Ball. Halle Berry er en tidsløs Hollywood skønhed, som ikke ser ud til at aldre, som resten af os dødelige. Så hvor gammel er Hally Berry? Hun var født i 1966, så i 2002 da hun blev en del af de legendariske Bond Girls som Jinx i Die Antoher Day, var un 36 år gammel.
Halle Berry spillede rollen som Storm i 5 af de populære X-Men film og i 2007 skaffede hun sig selv en stjerne på den berømte Hollywood Walk of Fame. Udover at være en del af de meste populære film og tv serier producere hun også sende egne.

Halle Berry har altid været involveret i skønhedsindustrien, først som model, senere som talsperson for Revlon og i 2006 valgte Donatella Versace hende som stjernen i deres ersace kampange.
I 2009 lancerede Berry hendes første fudt, en parfume kaldet Halle. Berry blev kontaktet af Coty og sammen skabte d duften Halle. Parfumen tog sint id før den blev lanceret, but det var kun fordi Halle Berry var så personligt involveret i skabelsen. Hun elsker at mixe og matche de forskellige noter, så Halle er en reflektion af hvad skuespilleren kan lide i en duft. Den indeholder noget af figen og mimosa, og repræsentere Halle Berry, hendes temperament, sensualitet og skønhed.

Halle Berrys kærlighed for blandinger og dufte fik hende til at lancere hendes anden duft i 2010 kaldet Halle Pure Orchid. Det er en blomstret træ duft og lige som hende første duft, Halle, fortsætter denne duft reklame med at foreslå en flugt til en strand, hvor Berry kommer op fra havet i en sexet lilla kjole. Flasken til Halle Pure Orchid er lilla med sølvringe. Duften selv er en forførende og sensuel oplevelse.
Hendes sjette duft Exotic Jasmine, spiller med duft, mixer noter opfattet som køns bøjende med maskuline toner der skaber en delikat, mild og skøn duft.

Se alt

Halle Berry tidslinje

2008
2014
2013
2013
Exotic Jasmine
EXOTIC JASMINE

Exotic Jasmine af Halle Berry. Denne duft indeholder noter af...

2012
2012
Closer
CLOSER

Closer af Halle Berry. Dette er en frisk, blomstret og træagtig...

Pure Orchid
PURE ORCHID

Pure Orchid by Halle Berry is a seductive and sensual experience...

Wild Essence
WILD ESSENCE

Wild Essence af Halle Berry er en blomstret frugtagtig duft til...

2010
2010
Reveal
REVEAL

Reveal af Halle Berry. Dette er en frisk, blomstret og træagtig...

2009
2009
Halle
HALLE

Halle by Halle Berry er en træduft til kvinder. Den indeholder...

Halle Berry
Kollektioner
PRIS FRA
49 kr
Halle Berry Closer
CLOSERCloser af Halle Berry. Dette er en frisk, blomstret og træagtig...
PRIS FRA
148 kr
Halle Berry Exotic Jasmine
EXOTIC JASMINEExotic Jasmine af Halle Berry. Denne duft indeholder noter af...
PRIS FRA
49 kr
Halle Berry Halle
HALLEHalle by Halle Berry er en træduft til kvinder. Den indeholder...