Mors Dag 14/5 - Klik Her For Special Tilbud

Clarins Parfume & Dufte til Hende

Kosmetik giganten Clarins blev grundlagt af Jacques Courtin-Clarins i 1954 da han var en medicinsk student – Ideen til Clarins kom efter Jacques bemærkede at en del af hans patienter, især kvinder, klagede over forskellige hudsygdomme. Jacques så en mulighed i dette og etablere hans egen virksomhed for at tage hånd om dette. Det første produkt der blev lanceret blev en bestseller og kan stadig købes den dag i dag. Kvindekroppen var i søgelyset i medierne og Clarins’s første produkt var i 1962, et produkt der skulle hjælpe mod appelsinhud. Produktet hed ” 'Body Shaping Cream” og blev en øjeblikkelig succes.

Jacques Courtin-Clarins indså hurtigt at hans uddannelse inden for den medicinske profession kunne bruges så han begyndte at sælge parfumeret kropsolier, der kun indeholdte botaniske ingredienser, til patienterne med eksisterende hudlidelser – Clarins var den første der gjorde dette (at fremstille olier, cremer og andre produkter fra kun naturlige ingredienser ), hvilket har været en afgørende faktor for hvorfor virksomheden er så tiltalende til den generelle befolkning, og har været det siden 50’erne. Clarins popularitet blev for alvor slået fast da de indførte kort i deres produktion, der viste at de havde lyttet til deres kunder og havde indført produkter med 100% ren planteekstrakt olie - en etik, der stadig er meget vigtigt for Clarins dag.

I 1990 var Clarins på det internationale marked, og deres produkter var på bestseller lister i hele verden, herunder USA, på grund af deres brug af naturlige råvarer. De tilbød ikke kun kvinder en række produkter der opfyldte deres ønsker for velvære, de havde også bevidst at de var et seriøst firma der tog skønhed alvorligt. De indført forskellige andre produkter til deres mærke, herunder fugtighedscreme, serum, rensemidler, tonere, ansigtspleje, krops pleje, solcreme, selvbruner, make-up, produkter specielt designet til mænd samt en række dufte til kvinder, der også kunne bruges som effektive behandlingsmuligheder.

Mens Clarins opfordre både mænd og kvinder til at passe på deres hud, er det kvinderne de har målrettet deres parfumer mod. De første parfume var stilet mod både mænd og kvinder, unisex, og fik navnet ”Eau Dynamisante. I 2012 blev der udgivet en 25 års jubilæums udgave der blev markedsført som havende et dobbelt formål - ikke blot en aromatisk og zesty duft, men den toner og opstrammer huden på samme tid. Andre lignende produkter er "Eau des Jardins” (2010), hvilket er er en forfriskende duft pakket med fugtgivende stoffer, og 'Sunshine' duften, der giver ”udstråling, forfriskning og sjov”. Af andre dufte som Clarins har udgivet findes der heriblandt ”Elysium” (1993) og ”Par Amour toujour” (2005) - en bedst sælgende rose baseret duft der er pakket med frugtagtig, friske noter.

Se alt

Clarins tidslinje

1986
2011
2010
2010
Eau des Jardins
EAU DES JARDINS

Dette er en sammensætning af fugtgivende æteriske olier fra...

2005
2005
Par Amour
PAR AMOUR

Clarins udgav Par Amour i 2005. Det er en uforglemmelig...

2003
2003
Eau Ressourçante
EAU RESSOURÇANTE

Eau Ressourcante af Clarins. Denne serie afbalancerer huden, med...

Eau Tranquility
EAU TRANQUILITY

Clarins Eau Tranquility af Clarins er en duft der kombinere...

1987
1987
Eau Dynamisante
EAU DYNAMISANTE

Eau Dynamisante er enestående - det er verdens første duft med...

Clarins

Artikler

MORS DAG GAVE GUIDE
Mors Dag er lige rundt om hjørnet, og det kan være...
TOP MUST-HAVE JULEGAVER TIL KVINDERNE
Her finder du vores must-have julegaver kan give enhver...
JULEGAVER TIL UNDER 250,-KR FOR HELE FAMILIEN
Julen kan hurtig blive dyr, men hos os kan du finde...
Kollektioner
PRIS FRA
132 kr
Clarins Cleansers and Toners
PRIS FRA
168 kr
Clarins Eau Dynamisante
EAU DYNAMISANTEEau Dynamisante er enestående - det er verdens første duft med...
PRIS FRA
281 kr
Clarins Eau Ressourçante
EAU RESSOURÇANTEEau Ressourcante af Clarins. Denne serie afbalancerer huden, med...
PRIS FRA
250 kr
Clarins Sunshine Fragrance Eau Ensoleillante
SUNSHINE FRAGRANCE EAU ENSOLEILLANTEDette er en blomster-chypre duft, der indeholder noter af...