Mors Dag 14/5 - Klik Her For Special Tilbud

BCBGMAXAZRIA Parfume & Dufte til Hende

Max Azria var født i Tunesien, blev trænet i Frankrig og rejste senere til USA. I 1989 grundlage han BCBGMAXAZRI i Los Angeles. BCBG i navnet er en forkortelse af det franske udtryk "Bon Chic. Bon Genre". Firmaet er idag af multinational størrelse. BCBGMAXAZRI ejer idag mere end 20 mærker, som bliver solgt i mere en 600 butikker verden over.

Max Azria arbejder som head designer og cheif executive officer for BCBGMAXAZRIAGROUP, og har hans kone Lubov Azria ansat som Creative director for firmaet.
Deres kollektion er inspireret af og rettet mod den moderne kvinde, og har fået stor ros for deres høje kvalitet til gode priser. Efter købet af de franske couture hus Hervé Léger skrev Azria historie, ved at præsentere 3 kollektioner (Max Azria, BCBGMAXAZRIA og Hervé Léger) fra stor mærker ejet af BCBGMAXAZRIAGROUP ved New York Fashion Week i 2008.
Hans kollektioner former amerikansk mode, og er populære hos mange kendte. Blandt de kendte fans finder du stjerner som Jennifer Lopez, Beyonce Knowles, Catherine Zeta-Jones, Victoria Beckham, Kate Winslet og Angelina Jolie.

Max Azria lancerede den først duft under hans navn i 2011. BCBGMAXAZRIA dufte er kreeret i samarbejde med parfumemagerne Sarah Horowitz og Stephen Nilsen. Deres udvalg af kvinde parfume består blandt andet af den blomsterlige frugtagtige duft Metro (2011), blomsterlige grønne Nature (2001), den orientalske Sexy (2001) og den træagtige,d ybe duft Star (2001)

BCBGMAXAZRIA tidslinje

2010
2014
2013
2013
Bon Genre
BON GENRE

Bon Genre af BCBGMAXAZRIA er en orientalsk og blomstret duft til...

2012
2012
2011
2011
BCBG Max Azria
BCBG MAX AZRIA

BCBG Max Azria af BCBGMAXAZRIA er en blomstret og frugtagtig duft...

BCBGMAXAZRIA
Kollektioner
PRIS FRA
93 kr
BCBGMAXAZRIA BCBG Max Azria
BCBG MAX AZRIABCBG Max Azria af BCBGMAXAZRIA er en blomstret og frugtagtig duft...
PRIS FRA
111 kr
BCBGMAXAZRIA Bon Genre
BON GENREBon Genre af BCBGMAXAZRIA er en orientalsk og blomstret duft til...