Mors Dag 14/5 - Klik Her For Special Tilbud

Avril Lavigne Parfume & Dufte til Hende

Selvlært musiker Avril Lavigne blev født i Ontario, Canada. Hendes debutalbum Let Go (2002) gjorde hende til en internationalt anerkendt superstjerne. I dag har hun været nomineret til 8 Grammy Awards og solgt mere end 40 millioner albums på verdensplan. Udover musik hun er også interesseret i mode og film og har udgivet en vellykket kollektion af dufte.
Da Avril Lavigne voksede op i Canada, havde hun en tidlig interesse for musik og lærte sig selv at spille 3 instrumenter og skrev sine egne sange. Som teenager havde hun alleree spillet med nogle store navne indenfor country genren såsom Shania Twain. Hun underskrev sin første pladekontrakt i en alder af 16, hvilket også var, da hun besluttede sig for at forlade skolen og koncentrere sig om sin musik. Hendes debut single Complicated blev et øjeblikkeligt hit og banede vejen for en succesfuld karriere. Lavigne har altid været forbundet med en punk æstetik der afspejles i hendes stil samt musikalske påvirkninger, som omfatter hendes tidligere mands band Sum41, Ramones og Nirvana. Hun har udgivet 5 succesfulde albums til dato og havde flere nummer et hits med sange som Boyfriend, Hello Kitty og I'm With You, som berømt blev udtaget af superstjerne Rihanna. Lavigne Var også med til at skrive Kelly Clarksons hit Breakaway og har været involveret i soundtracket til Tim Burtons Alice i Eventyrland. For nylig opdagede sangerinden også hendes talent for skuespil og medvirkede i flere film, herunder den anerkendte Fast Food Nation af Richard Linklater. Hun har også udgivet sin egen tøjkollektion i samarbejde med den amerikanske detailkæde Kohls. Som en patient af Lyme sygdom selv, støtter Lavigne unge med sygdomme og handicap gennem The Avril Lavigne Foundation.

Avril Lavigne har udgivet en vellykket duft kollektion for kvinder, som først blev indført i 2009 med den prisbelønnede Black Star. Black Star (2009) kombinerer en frugtagtig topnote med et blomstret hjerte og en base af chokolade, vanilje, sandeltræ og moskus. Et år senere blev den blomstret frugtagtig Forbidden Rose (2010) lanceret i en lilla flaske med en sort rose på hætten. Duftens top af rødt æble og fersken er krydret med nogle pebret noter, som smelter ind i et hjerte af Granny Smith, heliotrop og lotus og dvæler på en varm base, med noter af mexicansk chokolade, vanilje og sandeltræ. Den sødere og friskere Wild Rose (2011) har den samme flaske i en lyserød udgave. Avril Lavigne parfume udgives i samarbejde med Procter & Gamble.

Se alt

Avril Lavigne tidslinje

2008
2012
2011
2011
Wild Rose
WILD ROSE

Wild Rose af Avril Lavigne. Dette er Avril's tredje duft, og er...

2010
2010
Forbidden Rose
FORBIDDEN ROSE

Forbidden Rose har den forbudne frugt, røde æble, i toppen...

2009
2009
Black Star
BLACK STAR

Black Star er en eksklusiv duft skabt af Avril Lavigne. Noterne...

Avril Lavigne

Artikler

DEN PERFEKTE KONFIRMAND GAVE!
Konfirmander ønsker sig som regel penge, men en kuvert...
Kollektioner
PRIS FRA
59 kr
Avril Lavigne Black Star
BLACK STARBlack Star er en eksklusiv duft skabt af Avril Lavigne. Noterne...
PRIS FRA
31 kr
Avril Lavigne Forbidden Rose
FORBIDDEN ROSEForbidden Rose har den forbudne frugt, røde æble, i toppen...
PRIS FRA
54 kr
Avril Lavigne Wild Rose
WILD ROSEWild Rose af Avril Lavigne. Dette er Avril's tredje duft, og er...